Πίνακας συζητήσεων » Ομαδικό σεξ, swingers
- Συντάκτης
- Μήνυμα
- Αναγνωσμένα: Από το πρώτο | Από το τελευταίο
(49), Αθήνα
kamia kali partouza
2012-04-30 14:12goystaro party me andres koykloys mexri 35 oxi teleiomenoys h kamenous me megala prosonta ,na moy steile to msn tou na ta poyme.NA TON DO KAI EAN EGKRINETE OK.DEN EIME MPazo kai teliomeni
83 χρήστες αρέσει αυτό.(41), Λάρισα
#2 an pragmati psaxneis auto pou les.nomizw kati mporei na ginei.
(40, 48), Θεσσαλονίκη
#3 kanena zeygari alithino.........
(72), Θεσσαλονίκη
#4 ME ENDIAFEROYN ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑΝΑΙ ΤΑΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ . ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑΤΑΜΠΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΔΡΑΣ ''Η ΗΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΑΛΛΟ. ΗΚΑΒΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ . ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΟΙΥΠΚΡΙΣΙΕΣ ''Η ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ . ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΜ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο Λ Α . ΟΠΟΙΟΣ Α ''Η Γ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΗ , ΤΟ E MAIL MOY :::::: [email protected] . ΣΚΕΦΘΕΙΤΕΤΟ , ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ .... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...... ΘΕΣΝΙΚΗ , ΒΙΛΥ .....
(65), Χανιά
#6 μονο λογια οχι εργα !!Οταν μεγαλωσεις ι αρχισε να παιζεις πρωτα με ενα καυλι και μετα πας για παρτουζα δικια μου
(48), Αθήνα
#7 γεια σου ειμαι ο νικος απο πειραια και ψαχνω το ιδιο με εσενα αλλα δεν βρεικα κατι ακομα και λεω ακομα πριν βρεω εσενα.
(49), Αθήνα
#17 opote thelis , stile mou mynyma na ta poume!!!!!
(40), Αθήνα
#19 εγω ειμαι μπαζο και τελειωμενος εχω πολλα λεφτα και μεγαλα προσωντα το σκεφτεσαι?φιλια
Νέα θέματα (115)
Νέες φωτογραφίες (60)
Συντονιστές
- · Admin