Forum » Φετ委χ
- Author
(42, 52), 螒胃萎谓伪
Βολτα για ποτ蠈
2019-12-13 22:11Καλησπ苇ρα , μας αρ苇σουν οι β蠈λτες 苇τσι και εχθες π萎ραμε το αυτοκ委νητο και κατεβ萎καμε για βολτα στο κ苇ντρο μας αρ苇σει να προκαλο蠉με 蠈ποτε ειχα φορ苇σει τα αν维λογα εσ蠋ρουχα ζαρτι苇ρες και τ委ποτα 维λλο και απ蠈 π维νω μ蠈νο το παλτ蠈 μου δεν 萎ξερε τ委ποτα ε委θε κα να του κ维νω εκπλ萎ξει . Για κακ萎 μας τ蠉χη 蠈μως 苇σκασε το λ维στιχο σε 苇να 维κυρο σημε委ο 维ντε τ蠋ρα να αλλ维ζουμε λ维στιχο ε委πε τ蠈τε 萎ταν που χαμογ苇λασα 苇βγαλα το παλτ蠈 και 苇μεινα με τις ζαρτι苇ρες ε και ε委πα !!!! Τρελ维θηκε 蠈ταν με ε委δε και πως θα κατ苇βεις να το φτι维ξει ο 维νθρωπος του 苇κλεισα το μ维τι θα δεις ε委πα , 苇βαλε ρεζ苇ρβα και βρ萎καμε 苇να εκε委 κοντ维 , 维δειο 萎ταν κανε委ς πελ维της μ蠈νο εμε委ς και ο υπ维λληλος του λ苇ω κ维τσε εσυ θα κανον委σω εγ蠋 φορ维ω το παλτ蠈 και κατ苇βηκα 维φησα β苇βαια ανοικτ维 τα κουμπι维 蠋στε να φα委νονται οι ζαρτι苇ρες τρελ维θηκε το παλικ维ρι δεν 苇βγαζε τα μ维τια του απ蠈 π维νω μου με 苇βαλε να κ维τσω στο γραφε委ο για να μην κρυ蠋νω και δεν 苇χασα την Ευκαιρ委α να κ维τσω 蠈σο ποιο αναπαυτικ维 μπορο蠉σα ο 维ντρας μου με ε委δε και 苇παθε μου λ苇ει π维ω να βγ维λω λεφτ维 θα 苇ρθεις ; 螌χι απ维ντησα και ξεκουμπωσα το παλτ蠈 τελε委ως . Δεν θα χρειαστο蠉ν ε委πα αλλ维 π萎γαινε , τον ε委δα να φε蠉γει αλλ维 κατ维λαβα 蠈τι δεν θα π萎γαινε πουθεν维 萎θελε να δει μ苇χρι που θα το π维ω , ο υπ维λληλος με ε委δε να χαζε蠉ω τις γνωστ苇ς φωτογραφ委ες που υπ维ρχουν σε κ维θε συνεργε委ο 维πειρες γυνεκες σε 蠈λες τις στ维σεις μπ萎κε μ苇σα στο γραφε委ο μου ζ萎τησε συγν蠋μη για το θ苇αμα γ蠉ρισα κρατ蠋ντας λ委γο το παλτ蠈 του ε委πα δεν πειρ维ζει αλλ维 δεν καταλαβα委νω τι το καλ蠉τερο 苇χουν αυτ苇ς απ蠈 εμ维ς ;;; Τα 苇χασε 蠈ποτε με κο委ταζε καλ维 καλ维 . 螁νοιξα το παλτ蠈 και του ε委πα Δεν 苇χω δ委κιο .... τρελ维θηκε και εγ蠋 αισθαν蠈μουν θεα λοιπ蠈ν για πες μου του λ苇ω ; Φ蠈ραγε μ蠈νο τις ζαρτι苇ρες μου και 维φησα το παλτ蠈 στους 蠈λους να π苇φτει , λοιπ蠈ν του λ苇ω ε委χε χ维σει τα λ蠈για του με ρ蠋τησε για τον 维ντρα μου του λ苇ω θα αργ萎σει τι χρωστ维με αφο蠉 δεν 苇παιρνε τα μ维τια του απ蠈 π维νω μου τον ρ蠋τησα λοιπ蠈ν με φωτογραφ委ζεις 苇τσι η 苇ρχεσαι κοντ维 μου , ε委δα τον 维ντρα μου να ε委ναι μ苇σα στο μαγαζ委 και να κοιτ维ει πλησ委ασα τον υπ维λληλο και του ε委πα δεν σου αρ苇σω , ε委χε γ委νει κ蠈κκινος , θα 苇ρθει ο 维ντρας σου δεν μπορ蠋 και αν 苇ρθει κ维ποιος πελ维της του πι维νω τον πουτσο του π维νω απ蠈 το παντελ蠈νι ε委χε γ委νει π苇τρα σκ蠉βω ξεκουμπων το παντελ蠈νι του πετ维χτηκε 苇να παλαμ维ρια τερ维στιο τον κο委ταξα και του ε委πα αυτ蠈 απ蠈 εμ苇να αν θ苇λεις λεφτ维 απ蠈 τον σ蠉ζυγο μου και 维ρχισα να τον γλυφ蠈 ακο蠉μπησε στο γραφε委ο και δεν 维ργησε να με χησει συκωθηκα ντ蠉θηκα και φ蠉γαμε γρ萎γορα γρ萎γορα απ蠈 τα ποιο καλ维 εργαλε委α που 苇χω. Δει
1 user like this.