Forum » Γενικά θέματα

Thanos
Thanos
(40), Αθήνα

Add to favorites Επικοινωνία με ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΕΛΗ και ΑΠΟΡΡΙΨΗ!!

2013-05-21 16:09

Είναι πλέον γεγονός και κανείς από όλους εσάς που είστε μέλη εδώ μέσα δεν θα μπορέσετε να το αρνηθείτε: 9/10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΕΛΗ του erotodate μόλις στείλεις ένα μήνυμα inbox ασχέτως με αν είναι ευγενές ή όχι, δεν απαντάει καν και στη χειρότερη σε βάζει και στους ανεπιθύμητους αν είναι εντελώς βαρεμένη!! Και η μεγάλη απορία που γεννάται είναι η εξής: Το erotodate είναι τόσο μπροστά που έχει μαζέψει ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ οπότε εμείς ανήκουμε στην κατηγόρια ΜΠΑΖΑ ή απλά αυτές την έχουνε δει ΘΕΕΣ και θέλουνε μπινελίκια να στρώσουν χαρακτήρα;;;; Διότι ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν (και μιλάω επί ρποσωπικού τώρα) να στέλνω μήνυμα ευγενές και απάντηση να μην παίρνω, να στέλνω μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου (αφού έχω δει ότι η κοπέλα ψάχνεται) και απάντηση δεν παίρνω!!! Στέλνω αίτημα φιλίας μαζί με μήνυμα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ παίρνω πίσω ΑΠΟΡΡΙΨΗ και καμία απάντηση!! Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι εγώ είμαι στην κατηγορία ''κουασιμόδος'' και απλά καμία γυναίκα-μέλος από εδώ δεν θέλει επαφή με τον thanos84 καλά δεν τα λέω αγαπητοί συνομιλητές;;; Η πρότασή μου είναι προς όλες αυτές να διαγράψετε τα προφίλ σας να μας αδειάσετε τη γωνιά και να μείνουν όσοι και όσες πραγματικά βρίσκονται εδώ μέσα για κάποιο λόγο: είτε είναι σεξουαλικός είτε είναι σοβαρός!!!!! Γιατί εγώ προσωπικά ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.....

40 users like this.
Thanos
Thanos
(40), Αθήνα
2013-05-21 16:10 (4225 d. ago)

#1 Και το πιο αστείο;;; Αν τύχει κάποια να σε κάνει φίλο;;;; Δεν μιλάει ποτέ ξανά....0χα0χ0αχ0α0χα0χ0α

Inappropriate comment
kwstas
kwstas
(37), Αθήνα
2013-05-21 23:59 (4225 d. ago)

#2 filaraki simfwnw apolita mazi sou eimai edw peripou enamisi xrono kai ta pragmata einai etsi akrivws opws ta les kai gi afto to sait exei ginei xalia...kai to xeirotero oi mones pou tha sou milisoun tha einai poutanes kai tha sou poun mwro mou 100 euro se diko sou xwro i ksenodoxeio..mono afto tpt parapano.kai einai krima na dinoume ta lefta mas gia tin sindromi kai na mas koroideuoun mesa sti mouri mas

Inappropriate comment
Kwstas
Kwstas
(39), Κόρινθος
2013-05-22 01:57 (4225 d. ago)

#3 kai egw symfwnw me sas paidia kai malista hthela kairo na thiksw ayto to thema se geniko vathmo, pragmatika poios o logos pou grafontai se ayto to site afou den apantane oute kan me mia aplh kalhmera h kalhspera. kai entaksei na peis mia dyo treis alla exw steilei sxedon se oles oses mpainoun teleytaia online kai tpt, h tha tyxei kamia pou thelei me plhrwmh h kanas pousths pou exei ftiaksei gynaikeio profil oles oi alles tpt. mallon se lathos site kanane logariasmo, ena aplo fb tha tous voleye kalytera nomizw...

Inappropriate comment
Member
Member
2013-05-22 02:34 (4225 d. ago)

#4 swstossssssssss

Inappropriate comment
Member
Member
2013-05-22 02:34 (4225 d. ago)

#5 swstossssssssss

Inappropriate comment
Cavallo libero
Cavallo libero
(42), Αθήνα
2013-05-22 03:27 (4225 d. ago)

#6 dustuxws den einai efikto auto .....

Inappropriate comment
Thanos
Thanos
(40), Αθήνα
2013-05-22 13:48 (4224 d. ago)

#7 Καλησπέρα καισ ας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και απαντήσατε και ξοδέψατε χρόνο να διαβάσετε το post που έκανα! Αλλά συγνώμη που θα γίνω μαλάκας αλλά δεν αντέχω όταν διαβάζω σχόλια σε κάτι τέτοιο ακόμα και από μέλη που ζητάνε ΠΛΗΡΩΜΗ!!! Πιο τεράστια υποκρισία από αυτό δεν υπάρχει.......και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Inappropriate comment
dimis
dimis
(46), Αθήνα
2013-05-22 16:31 (4224 d. ago)

#8 koitanthano exeis apoloito dikio thn exoune dei thees opws to allo pou lene den psaxnw tpt tote giati eisai mesa mwrh

Inappropriate comment
Ioannis
Ioannis
(53), Λάρισα
2013-05-22 17:04 (4224 d. ago)

#9 Αγαπητέ Θάνο δεν χρειάζεται στεναχώρια!Κάποιος έλεγε<<Τι να κάνουμε τώρα,έτσι μας βγήκε αυτός,πάμε παραπέρα??>>

Inappropriate comment
Thanos
Thanos
(40), Αθήνα
2013-05-26 17:00 (4220 d. ago)

#10 zouzouna την έχεις δει λάθος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!
Δέχομαι ότι δεν αρέσει σε κάποιες γυναίκες να τις ζητούν απευθείας σεξουαλική φωτογραφία κλπ. Δε μου λες...όταν πας αντίστοιχα να κάνεις μια ''σοβαρή γνωριμία'' αν δεν κάνεις κάποιες ερωτήσεις βασικού χαρακτήρα όπως πχ αυτές που περιγράφεις πώς θα σπάσει ο πάγος;;;;Ρωτώντας απευθείας τον άλλον ''τι ψάχνεις...έχεις σχεση...είσαι ελευθερος/η...'' κλπ βλακειες!! Ε μααααα είναι δυνατόν να λες όλο αυτό ανάκριση;;;;

Inappropriate comment
Ioannis
Ioannis
(53), Λάρισα
2013-05-27 10:15 (4219 d. ago)

#11 Τρακάραμέ...Θάνο τα ξαναείπαμε,απλά τα πράγματα!<<Πάμε παραπέρα>>Όποιος ψάχνει βρίσκει.

Inappropriate comment
Ioannis
Ioannis
(53), Λάρισα
2013-05-27 10:19 (4219 d. ago)

#12 Και μην ξεχνας στην επιτυχία...κρύβεται και η αποτυχία!!

Inappropriate comment
Kwstas
Kwstas
(39), Κόρινθος
2013-05-28 21:54 (4218 d. ago)

#13 den diafwnoume oti mporei na mhn aresoume se kapoies, alla den ginetai na mhn aresoume kai se oles, pisteyw oti o kathenas edw exei steilei se oles sxedon tou site kai to mono pou exei lavei einai h kamia prosfora h apla kamia apanthsh, apo eygenia kai mono tha mporousate na apantate den einai kai toso kako opws epishs mporeite kai na arnhtheite eygenika den ginetai kanenas na sas viasei apo to site...

Inappropriate comment
Thanos
Thanos
(40), Αθήνα
2013-05-29 15:31 (4217 d. ago)

#14 Monolivesex Λοιπόν γατάκι...ΦΥΣΙΚΑ και γνωρίζω ότι μπορεί να μην αρέσω εξάλλου αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις καλύτερα το γράφω αλλά προκειμένου να πεις τη μαλακία σου για να σχολιάσεις δεν λογαριάζεις! Όσο για τον αν είμαι λαμόγιο εγώ μίλα για την πάρτι σου γιατί εμένα δεν μπορείς να μου προσάψεις τπτ! Σε κάποια πχ που γραφει Eimai poly kauliara kai psaxno mono live sex me andres apo Athina.δεν θα μιλήσω για σχέσεις και μπαρμπούτσαλα...κατάλαβες γατάκι;;; Αρα μη με πιάνεις στο στόμα σου ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΥ...

Inappropriate comment
G
G
(48), Αθήνα
2013-06-07 00:21 (4209 d. ago)

#15 Οι άνθρωποι που βρίσκει κάποιος εδω μέσα είναι αυτοί που συναντάει και στον μη virtual, "πραγματικό" κόσμο. Οι γυναίκες λοιπόν φέρονται κατά τον τρόπο που έχουν συνηθίσει. Κι εδώ μάλιστα έχουν και το πλεονέκτημα γιατί είναι λιγότερες, έχουν πολυ μεγάλη προσφορά, και βάζοντας μια φωτο επεξεργασμένη πολλές φορές με photoshop απολαμβάνουν της αποδοχής που πιθανότατα δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους. Αλλά εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να βγάζει κανείς τα όποια απωθημένα του και κόμπλεξ.

Inappropriate comment
G
G
(48), Αθήνα
2013-06-07 00:36 (4209 d. ago)

#16 Βρίσκεσαι εδώ για κάποιον συγκεκριμένο λόγο τον οποίο μάλιστα δηλώνεις η κάνω λάθος? Μήπως δεν ξέρεις τι θέλεις? Σβήσε το προφίλ σου αν δε γουστάρεις να σε "ενοχλούν" και τράβα με το κουβαδάκι σου σε άλλη παραλία. Και μπορεί κάποιοι να είναι κάφροι αλλά δε νομίζω να είναι όλοι πια βλάκες και αγενείς. Κατεβάστε λίγο τον πήχη και κοιτάξτε να γίνετε άνθρωποι πρώτα κι αφήστε την κοινωνικη δικτύωση κατα μέρος, γιατί είστε ακοινώνητες.

Inappropriate comment
Feragamo69
Feragamo69
(52), Θεσσαλονίκη
2013-06-17 17:36 (4198 d. ago)

#17 Σωστος!!!

Inappropriate comment
HRA
HRA
(42), Αθήνα
2013-06-20 03:06 (4196 d. ago)

#18 καλημερα σας,παιδια να πω κ εγω την αποψη μου ως γυναικα,καταρχην κ απο της δυο πλευρες το ιδιο υπαρχει,καταλαβαινω κ ειναι αγενες να μην απανταμε,αλλα απο εκει κ περα,μην ασχολειστε αλλο,απο την στιγμη που εκανες την πρωτη κινηση,κ δεν πηρες απαντηση απλα αγνοησε.. .παντου υπαρχουν εξαιρεσεις,κ παντου υπαρχουν κ δηθεν,κομπλεξικα,ανασφαλη,κ ανοργασμικα ανθρωπακια!δεν μπορουμε να αλλαξουμε τον κοσμο,απλα να πορευτουμε με αυτους που τουλαχιστον εστω κ λιγο συμβαδιζουμε στις ιδεες κ στα θελω μας.

Inappropriate comment
alex
alex
(46), Δράμα
2013-07-30 00:54 (4156 d. ago)

#19 ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!
θα συμφωνησω δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω
δεν ξερουν τι θελουν το παιζουν και δυσκολες!!!

Inappropriate comment
j
j
(47), Αθήνα
2013-07-30 02:49 (4156 d. ago)

#20 thano des to thema me titlo complex sto forum ....symfono apolyta mazi sou

Inappropriate comment

(),
512